HerbaSnorex: konec neprespanim nočem!

Če smrčanje Vam in Vašim bližnjim krati spanec, je čas odrešiti vse in se znebiti težave. HerbaSnorex v roku enega tedna okrepi dihalne poti in zmanjša pogostost smrčanja, zahvaljujoč redni uporabi preparata pa pozabite o neprijetni težavi za vedno.

Herbasnorex

Herbasnorex

HerbaSnorex je prehransko dopolnilo v obliki spreja za ustno jamo. V njegovi sestavi se nahajajo izključno naravne sestavine, ki ne povzročajo stranskih učinkov, zato lahko preparat uporabljajo tako dvajsetletniki kot tudi starejše osebe, ki se s težavami smrčanja borijo že leta. Njegova uporaba je izjemno lahka – vse zaradi priročnega razpršilnika, ki omogoča nanos neposredno na dihalne poti. Zahvaljujoč taki obliki uporabe preparat deluje veliko hitreje in učinkoviteje kot prehranska dopolnila v obliki tablet.

Izdelek se lahko uporablja kadar koli pri največ treh dozah dnevno. HerbaSnorex lahko uporabljajo vse zdrave odrasle osebe. Edine kontraindikacije so nosečnost, dojenje in preobčutljivost na katero koli izmed sestavin.

Sestavine

UČINKI

zahvaljujoč formuli v spreju deluje neposredno na dihalne poti in prinese skoraj takojšnje učinke

DELOVANJE

njegova učinkovitost je bila potrjena z mnogimi raziskavami strokovnjakov s področja otorinolaringologije

Mnenja o HerbaSnorex

Če se je kdo izmed Vaših bližnjih vsaj enkrat pritožil nad zvoki iz spalnice, ki mu kratijo spanec, ali pa Vas je smrčanje iz globokega spanca zbudilo sredi noči, ne oklevajte niti trenutka dlje – poskusite preparat HerbaSnorex!

Naroči!